3

Fridfullt

Det glittrar,
det kluckar,
det slår mot bergshällen, 
rinner tillbaka ner igen
och samma procedur upprepar sig gång på gång...
 
Finns det något mer fridfullt än att sitta på en klippa och lyssna på vattnet? 
 
 
 
Kanske beror det på att jag är uppvuxen med just detta, men jag vet ingen annanstans som jag finner sådan RO i kroppen...vattnet är en del av mitt liv, och kommer alltid att finnas där för mig...
0

I dag firar vi här!

Ja, idag är det 4 år sedan Kajsa fick sin första kull med valpar... och vi var i total CHOCK över att det blev hela TIO stycken !!! :) 
 
Så, GRATTIS till Tuffla, Enzo, Jacko, Simba, Abbe, Larry, Tuja, Lill-Kajsa, Charlie och  Betsy Boo <3 <3 <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2

Mitt Hem - är min borg!

Ja, den här veckan ska jag vara med i veckans Real life hos Yohanna igen (nu då det lugnat ner sig lite här hemma) Och den här veckan handlar det alltså om mitt hem...trivs vi hemma? 
 
Jag är en riktig "Hemma-människa". Jag älskar att vara hemma, och det har jag gjort var vi än bott, så jag antar att jag är duktig på att göra att jag själv ska trivas i mitt hem. Har lagt en hel del pengar på inredning som jag gillar, och vill ha fina saker runt omkring mig - då trivs jag. Men FY - så YTLIGT, eller ..? Nej, det tycker inte jag! Jag blir GLAD av att se mina ljuslyktor, fina skålar osv och blir man glad så trivs man ju! :) Och det behöver absolut inte vara dyra saker, nej nej nej, mycket hittar jag på lågprisbutiker och loppis. 
 
Men även om jag trivs hemma så gillar jag ju att resa också. Och självklart är det skönt att komma hem till sitt egna efter en sådan utflykt. 
 
 
kramiz
 

Liknande inlägg