Så är hon iväg!

Ja, igår var dagen med stort D i dottern F´s liv...dagen då hon och hennes 3 väninnor skulle åka till Rhodos för att delta på "The Beach Party" De bokade detta i Januari, så de fick hotellet för 1995 kr/person  (och flygresan kostade ca 3000 kr med Norweigan), och för några veckor sedan fick de veta att de blivit flyttade till ett annat hotell: Olympic palace hotel, då det första blivit överbokat.
 
Och det går nog ingen nöd på dem: http://www.booking.com/hotel/gr/olympic-palace.html?label=social_footershare#HotelFacilities :)
 
De har en riktigt LYXIG svit , som skulle ha kostat 30 500 Sek om man bokade det själv ... 
 
De kom ner vid 00.30 i natt och det första de gjorde var inte att stupa i säng, utan att byta om och gå ut på bargatan...och kom hem 07.00 i morse !!! WHAT ??? Vad hände med min "lilla-skötsamma-flicka" ??? *hahaha* Nej, då de har bara superkul och jag hoppas de får uppleva en massa roligt där nere. De hade visst redan köpt biljetter (genom arrangörerna) till ett Pool-party på onsdag :)
 
I dag har de varit på stranden och snälls om hon är har hon redan shoppat åt sin mor, en stråhatt:
 
 
...men även om hon har kul, och är värd den här resan så kan jag inte låta bli att sakna henne <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Linda:

Hoppas att du mår bättre i din mage.
Vilken snäll dotter du har :)
Kram

#2 - - Nett:

Då hade hon dig i tankarna på första shoppingrundan. Vilka underbara härliga dagar vi har haft och det kommer att komma en bildkavalkad på det mesta så småningom. Tänk Hoting som man upplevde så litet när man var liten har ju faktiskt blivit större, de har ju Pizzeria där ;) Kram

#3 - - Yohanna i Las Palmas:

Åh vad härligt med första utlandresan själv. Men huvaligen när ens egna ungar ska ut och resa ;)
Man får väl vänja sig vid tanken lite i taget ;)

Nu är det dags igen:
http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/july/real-life-sova-2.html

Hälsningar
Yohanna

#4 - - Nett:

Men du, kiosken finns kvar.. Jag såg den när vi var där. Förstår att ni har haft det bra på semestern, kul med bilder och inlägg sedan. Vi beger oss iväg imorron igen, jag har bokat hotell och mannen och sonen vill kika in stridsvagnar. Något som jag inte har intresse av, men vad gör maninte för de man älskar ;) Kram