0

Sjukstuga!

Jaha, så var det dags igen då... sjukstuga här hemma! 
Först var det dottern F som kom hem ifrån Rhodos och var tvärsjuk, ja hela veckan på Öland höll hon oss vakna med sin hosta, stackarn ... I måndags var vi till Dr och hon fick veta att hon har öroninflammation, ögoninflammation, infektion i övre luftvägarna och påbörjad lunginflammation... blev Kåvepenin + Coccillana för henne. 
Hon har nu ätit Kåvepenin i 2 dygn och ingen förbättring...så vi väntar någon dag till innan vi ringer tillbaka.
 
Men idag var jag till Dr med dotter A istället, som också börjat hosta...Han lyssnade på hennes lungor och sa sedan: "Ja, vi behöver inte ta någon snabbsänka, det är helt klart att du har lunginflammation i båda lungorna..." Kruxet med henne är att hon inte tål Kåvepenin, så hon fick någon annan antibiotika + coccillana...
 
Så nu hostar de ikapp här hemma, och vi andra kan bara hoppas att vi blir skonade ifrån detta ... Håll tummarna!
 
kramiz
 
0

Bekvämt och sexigt är en svår combo...

På senaste tiden har jag funderat på en sak...jag har ganska många trosor som irriterar mig...de är liksom inte sköna. De rullar ner, de skär in...osv osv Och där går man och irriterar sig över en sådan simpel sak som trosor ..??? 
 
Därför har jag nu bestämt mig för att jag är gammal nog att inse att komfort går före skönhet, och förresten, är ju bara mannen som behöver se mig i dessa, och OM han har något att tillägga är det nog att jag kan ta av mig dem helt och hållet och vara utan... *big smile*
 
 
0

En magisk lördagkväll...

...Lördagen den 27:e Juli 2013, en kväll jag SENT (om någonsin) kommer att glömma! Kände precis detsamma förra gången det begav sig - och det är nu NIO år sedan ?!? Så det var verkligen DAX !!!
 
Vad svamlar hon om nu då, kanske ni undrar och jag kan beskriva det med en enda bild:
 
 
Naturligtvis var det dags för konsert med mina STORA FAVORITER: GYLLENE TIDER !!!
 
I tele2 Arena, som eg inte är riktigt klar än, satt jag och min kompis L där...och lyssnade...sjöng...dansade...tillsammans med ca 23000 pers till ! :) (dottern F stod längst fram vid scenen, ser ni henne på bilden ? ;) )
 
Och naturligtvis levererade de - lika bra som någonsin!!!
 
1980 var jag på min första GT -konsert, på Jamtli i Östersund...då köade jag och mina vänner i 6 timmar utanför grindarna för att få de bästa platserna... jag var helt salig, och kom hem med hela armen full av deras autografer ... hahaha...duschade med en avklippt plastpåse på armen lääänge efter det :) Mitt rum var "tapetserat" av bilder och klipp på dessa grabbar - jag ÄLSKADE dem !!! 
 
Visst hade det varit mysigt om de öppnat upp taket på Tele2 arena, men å andra sidan hade det haglat några timmar tidigare, och då kanske inte folk tyckt att det varit så mysigt? 
 
Nej, jag är SÅÅÅ nöjd med konserten och hoppas att det INTE ska ta 9 år till nästa gång ! 
 
krameli
 

Liknande inlägg