Life goes on...och jag har haft en date!

...och jag mår bättre!
Och idag fick jag en återbudstid hos "min" sjukgymnast, Jörgen. Jörgen är ingen "vanlig" sjukgymnast utan han är en OMT-sjukgymnast (OrtopediskManuellTerapi) Han är alltså lite av en chiropraktor-sjukgymnast.
 
Jag "kilade ju stadigt" med honom 2011 *blink blink* och vi hade en date/vecka , då jag hade problem med ryggen, och det var han som hade "äran" att berätta för mig att mina ihoptryckta ryggkotor beror på ÅLDER (???)  Men hur som helst så var det väldigt roligt att återse honom! :)
 
Han kände igenom alla kotor och muskler och kotorna sitter och rör sig som de ska *SKÖNT* Fick lite övningar som jag ska "plåga" musklerna med, så kommer jag bli bra med tiden . Och om Jörgen säger så, ja då tror jag faktiskt på det, för han vet vad han pratar om :)
 
Blir lite muskelvård i morgon och sedan börjar jag jobba igen på onsdag :)
 
kram kram
#1 - - Miriam:

Härligt med date! =) Som en kiropraktor somm jag gick hos sa: visst är det skönt att få komma och få lite massage? Där jag låg och skrek för att det gjorde ont!*asg* Men bra blev jag tack vare honom! Ont ska med ont fördrivas fick jag verkligen erfar!
Tur att du mår bättre och är på rätt väg!
Krya på dej!
Kram Miriam