Men snälla Sverige !??

Vad hände i gårdagens Mello egentligen??? Hur kunde det bli så här? När en sådan begåvning som Amanda Fondell inte ens går vidare bland de 5 bästa, men tydligen har vi röstat på något som jag ansåg som en stor PLOJ-GREJ, 4 män som passerat sitt "Bäst-före-datum" för länge sedan sjunger om "En riktigt j-la Schlager" - så som schlagern var DÅ JAG VAR LITEN (och deras bäst-före-datum låg lite längre fram i tiden) Hallå??? Det är år  2013 Liksom !!!
Alltså, låten var rolig och de gjorde det med glimten i ögat osv osv, men platsar den i en final ??? Nej, den hade platsat som ett roligt MELLAN NUMMER, mellan de tävlande bidragen, ett paus-nöje!!! Men nu hindrar den att någon annan, ung begåvning (som t ex Amanda) får komma fram och visa upp sig på scenen... :(
 
Jaja...jag veeet, "smaken är som baken", men ni kan inte på allvar mena att detta är ett bidrag som ni skulle vilja se i stora ESC-finalen? Inte om ni inte vill att vi ska skämma ut oss i alla fall!?! Lite som de ryska damerna, förra året...HJÄLP !!! JAG SKÄMS !!!
 
upprörda Mello-kramar
#1 - - birgitta:

Ja när sean banan går vidare direkt är allt möjligt.

#2 - - Marinette:

Lägg ner skiten tyck ja!!

#3 - - Veiken:

Jag tyckte inte att någon låt igår platsar i en final, så då är det mycket bättre att ha roligt en stund med en kul låt!
Jag hoppas verkligen att det finns bättre låtar från dom andra delfinalerna att skicka ut i Europa.
Amanda Fondell har en fin röst, men allvarligt, vad höll hon på med igår?

#4 - - LottaM:

Hej!
Har faktiskt inte sett på melodifestivalen på över tio år. Men nu tänkte jag kika lite så delfinal 1 och även delfinal 2 och nu tre. Dessa underbara män i sina bästa år gjorde det Amanda Fondell inte klarade av göra ett bra scen framträdande. Tycker nog att det är dags att lägga ned detta ned att tävla i sång och musik det är gammalt och förlegat.
Ha en fin söndagkväll ...