Krims krams

Real life hos Yohanna den här veckan handlar om krims krams. Hur har vi det med det ute i stugorna? Har vi krimskrams, eller bara "äkta smycken"? 
 
Jag tycker att krimskrams är HÄRLIGT !!! Man kan hitta sååå mycket vackert, som ser mycket finare ut "än-vad-de-egentligen-är" :) Jag gillar då det glittrar, stora smycken, stora glittriga stenar och lite "vräkigt" får det gärna vara. Och det lustiga är att det beror helt på VEM och NÄR man bär dem, hur de ser ut. På vissa ser de bara löjliga och tramsiga ut, medan det på någon annan kan se jättefint ut. 
 
Självklart har jag lite äkta smycken också, men det är inte dem jag tar på mig för att gå på fest, nej, då åker krimskramset fram :) 
 
Glitter och glamour ska det vara! :) 
 
Hur jag förvarar dem? Ja, skäms på mig, de ligger lite här och där...har en inredd byrålåda där några ligger, men annars så kan de vara lite var stans i huset...och några av dem får ligga framme bara för att jag tycker så mycket om att se dem, så de har blivit "en del" av inredningen här... 
 
Ja, det här var väl det jag hade att berätta om krims krams för stunden. Har tyvärr inte hunnit med några bilder, men det kanske jag kan komplitera med senare, vi får se!
 
kram kram
#1 - - Yohanna i Las Palmas:

Veckans sammanställning av Real life är klar.
Nu är det på pränt: det kan inte blir FÖR mycket glitter. Så nu får vi stämma träff för att hänga på ALLT och glittra ikapp.
http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/february/sammanstallning-av-real-life-krims-krams-2.html

Tack så mycket för att du var med denna veckan.

Hälsningar
Yohanna

#2 - - Freja:

Hahaha, så är det här oxå. De äkta smyckena är för vardag och de stora blingiga krimskramset är för fest!

#3 - - Ansibecki:

Låter lite som hos mig. Jag har fixat olika askar som jag ska ha krimskramset och smyckena i men ändå ligger de lite överallt i huset och askarna är nästan alltid tomma :)