Härlig vårlik söndag!

Efter att jag somnat på soffan igår, och sedan fick rycka ut som mamma-taxi och hämta dottern A i Älmsta så var jag ju rätt så pigg...såg reprisen av Lena Ph-showen och sedan satt jag och letade bil fram till 02.30 i natt...utan något vidare resultat...
 
Vaknade av ett sms ifrån bästaste M, som undrade om jag skulle med till Norrtälje och kolla på kläder, som vi pratat om igår, och visst, det var bara att kliva upp och klä på sig.
 
I dag har vi haft STRÅLANDE SOL, något som kändes väldigt märkligt för vi har inte sett solen på väääldigt länge nu ! :) SÅÅÅ NIZEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Helt plötsligt fick man ett inre hopp, ett hopp om att VÅREN faktiskt är på väg, den lurar där runt hörnet och bara väntar på sin tur...längtar!!!
 
Resten av dagen har varit lugn och nu vilar jag i soffan resten av kvällen.
 
Har förresten hittat en intressant bil ... nere i Åhus !?! Inte nästgårds, men den kan vara just den jag letar efter, så vi får väl ringa och höra lite med säljaren och sedan bestämma om vi ska satsa på att åka ner och titta på den. OM det skulle bli den....ja, då blir det min TREDJE SILVER METALLIC GALANT !?! *hahaha* Varför byta liksom? ;) 
 
krameli