GOD JUL!

God Jul till er alla. 
Här har vi överlevt Julafton och snart även Juldagen. I går hade vi bestämt med mina två småbröder och pappa att de skulle komma hit vid 15-tiden. Tittade på Kalle Anka och sedan var det stora Julbordet uppdukat. :) Vi åt och åt, precis som säkert alla andra gjorde denna dagen ...
 
 Mest stolt blev jag av årets hemgjorda kalvsylta (längst ner  i vänstra hörnet) tror aldrig den blivit så snygg något år tidigare :)
 
Och då vi ätit, kokat kaffe och tagit fram pralinerna blev det dags för Julklappsutdelning. Jag hade varit snäll, så jag fick en hel del julklappar, t ex ett halsband med blingbling (av mannen) Maria Montazzamis vita vin, en babyliss curl (men den var slut över allt så den är beställd och kommer med posten), trisslotter, en RATTMUFF I LEOPARDMÖNSTER (oh yeah!), Så ska det låta-skivan, pengar... och så fick mannen en resa till Köpenhamn den 21-23/3, och då ingår det att frun följer med ;) 
Så vi har mycket att se fram emot nu! 
 
Hur som helst var det en himla mysig julafton, och idag har vi haft en riktig pyjamasdag här, då vi bara softat och ätit rester ifrån julbordet och "bara varit" - precis så som det ska vara på julen!
 
God fortsättning!