Energiboost från nutidens "syjunta"

I dag jobbade jag "som vanligt" 8-15 och sedan var det bara att köra raka vägen hem, då jag hade stämt möte med en kund i min butik. 
 
Då jag kom in hade hundarna SLAKTAT dynan till lilla fåtöljen i vardagsrummet. Jag har i of tänkt slänga den, då den inte är så vacker och ingen sitter iden, men de behövde ju inte slita ur allt skumgummi i små små bitar för det !!! *Grrr*
 
Jaja, var bara att sätta igång och städa, och sedan kollade jag igenom posten. Där låg min "julklapp" ifrån jobbet. Samma som förra året: ett Supé kort där man väljer på olika produkter. Helt suverän julklapp tycker jag. Så får man något man vill ha. Förra året valde jag handdukar ifrån Newport, och i år blev det 600 gr enrisrökt renstek - som vi ska ha på julbordet - MUMS !!! 
 
Nu ikväll har vi haft möte med "Målgruppen" här. Vi är några tjejer som träffas ca 1 gång/månad och peppar varandra till att gå ner i vikt. Dessa träffar betyder supermycket för mig. Vi konstaterade att vi kanske inte lyckats så himla bra med detta året, men att 2014 ska bli vårt år ! (hahaha) Är väl ungefär som då man anordnade "syjuntor" och det blev kanske inte så himla mycket sytt dessa kvällar, men man avhadlade många andra "viktiga" ämnen att prata om ;) 
 
Hur som helst var det himla skönt att träffa dem igen och nu sitter jag här och är full av positiv energi !!! 
 
Kramiz