Jag har överlevt!

Jodå, jag har överlevt den första jobb-veckan efter semestern och det har faktiskt varit riktigt ok att jobba :) Den här veckan som kommer jobbar jag 8-15 mån-ons, 12-19.15 torsdag, ledig fredag, och så jobbar jag helg. Att sluta 15 är ju toppenskönt för då "hinner man med" lite annat än bara jobb också :) 
I går hade mannen herrmiddag här hemma, så jag grottade ner mig i sängen på nedervåningen och låg och tittade på tv4 guld...hittade några gamla "godingar" som "Hulken" och "Rötter" - men hallå, jag kommer ihåg att de var mycket bättre än så där...eller??? *haha*
 
I dag har vi haft våra vänner A och K här på fika och jag bakade en kladdkaka och en hallonpaj, och fixade vanlijvisp till - gott! A och jag gick tillsammans på Komvux för 22 år sedan och det var då vi lärde känna varandra. Vi har inte umgåtts under hela den här perioden, men lite då och då har våra vägar korsats och då vi nu skulle till Öland och behövde hundvakt så anmälde hon sig frivilligt att ta vår Tuffla, och på den vägen är det...är så glad att vi hittat tillbaka till varandra igen. Är det inte just det där som är att vara vänner, att åren kan gå och man har ingen kontakt men när man sedan möts igen så är det som att tiden inte spelar någon roll. 
 
Mysigt var det i af! :)
kram kram