Allmänt 5:2

I morgon startar vi !!!

Ja, i morgon ska dottern F och jag hänga på mannen och börja äta efter 5:2-metoden. För er som inte vet vad det handlar om så kan ni t ex titta på detta:
 
http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/en-guide-till-fastemetoderna-2426597
 
För mig, som ju hellre äter shakes än mat så blir det här en utmaning. Nu ska jag enbart äta shakes 2 dagar/vecka (för det mesta blir det mån+torsdag) och sedan blir det shake till frukost och sedan vanlig mat, de andra 5 dagarna :) Jag tror inte att det här kommer att fungera på min kropp, men jag har lovat att jag ska ge det 4 veckor. 1 månad av mitt liv, det är vad det ska få, sedan ska vi utvärdera och bestämma oss för hur vi ska fortsätta :)
 
Jag är superladdad! I morgon ska det inhandlas kyckling, lax och grönsaker, för på våra 5-dagar ska vi ändå försöka att äta "vettigt". 
 
Följ utvecklingen här i bloggen !
 
kram kram
#1 - - Nett:

Så spännande, har hört talas om den metoden och att den har varit bra för dem som har testat. Lycka till och jag vill gärna läsa fortsättningen för er. Kram

#2 - - Mamma Mia:

Hallojsan
Läste att du lyckats bra den första dagen. Jag är lite nyfiken att testa själv faktiskt. Skall kolla länken på tv4 igen. Kollade i lördags men fick ett telefonsamtal samtidigt så jag missa det mesta av vad de sa.
Jag skrev in mig på vv i våras så jag kommer nog att fortsätta med det. Började med modifast förra vecka men har svårt att dricka flytande hela dagen när jag jobbar. Men det funkar att flyta på helgen så jag kommer nog att mixa framöver med flyt och vanlig mat. Följer dig med spänning!
Kramis Mamma Mia'