3

Vintern rasat ...

Jaha ja, nu ÄR det vååår !!!
Valborg är här, kungen fyller år och studenterna tar på sig sina mössor...härligt!
 
Här hos oss har vi ju en brasa tillsammans med våra grannar och så även i år :)
 
 
Vi brukar grilla korv på glöden, men i år hoppade vi över just den biten. 
Jag har jobbat så jag var rätt så slut, men var i af med där ute en ganska lång stund och sedan gick jag in och parkerade mig i soffan, och här sitter jag nu :)
 
En alldeles mysig och "lagom" Valborg!
 
krameli
2

3-årskalas!

Ja, igår firade vi lilla Harry, som fyller 3 år. Harry är bästa vännen M´s yngsta och självklart hade vi med oss ett jättepaket!
 
 
Han gick in i det här med paketöppningen till 150%, och till slut så kom det upp en stor dumper ur den stora kartongen :) 
 
Fikade gott och sedan åkte vi till svärföräldrarna som köpt sig en ny bil, en Nissan Qashqai och tittade på den:
 
 
...och sedan var det bara att åka hem och öppna butiken. En väldigt trevlig söndag måste jag säga!
 
kramen
 
 
3

Moppe!

Ja, så är det. Vi ska skaffa familjens första moppe...dottern F var aldrig intresserad, men dotter A håller nu på att ta sitt AM-kort på körskolan. Hon hade 8 tim teori förra söndagen, körde på bana i fredags och ska köra i trafiken i morgon bitti. Sedan blir det teoriprov den 24/5, och sedan får hon alltså åka omkring i en Epa-traktor eller köra moped i 50 km/h.
 
Jag hade föreställt mig en liten söt EU-moppe, men det var hon INTE intresserad av: "Jag vill ha en cross-moppe" Så hon har suttit och kollat på Blocket de sista veckorna och hittade en som hon ville ha - och det visade sig vara en fd pojkvän till henne som äger den :) Och idag var vi dit och tittade på den och ja...jag är osäker, men hon VILL ha den...det är en hel del fix med den innan den är ok att köra för henne, men det ordnar sig. Och han prutade ner priset, själv, ifrån 9 till 6 000kr och det sa vi att vi går med på. 
 
Så nu väntar vi bara på att han ska fixa några småsaker som han lovade att göra och sedan får vi åka dit och hämta den, och ni må tro att dottern är glad ;) 
 
kramen

Liknande inlägg