Cambridge - frågor och svar :)

Får många frågor ifrån mina läsare, och jag tänkte faktiskt ta och besvara dem i ett inlägg.Nu tror ni kanske att jag skriver detta bara pgr av att jag ju jobbar som Rådgivare, men tro mig - så är det inte!!!
 
 
Jag har provat ALLA olika dieter ni kan tänka er (förutom LCHF för det typ "fanns inte" då jag var som störst, och det är ingen diet som jag riktigt "tror på", hellre GI med LCHF-inslag) och ingenting annat har fungerat så här bra. Kanske beror det även på VAR man är i livet och att jag faktiskt är så BESTÄMD och ENVIS... ja, Cambridge viktprogram "passar" mig helt enkelt. Men nu till frågorna: 
 
1. Saknar du inte att tugga? 
Svar: Nej, inte ett dugg. Detta är något som man gärna TROR innan man börjar, jag får ofta höra det av mina ny amedlemmar, "Jag kommer sakna att tugga" men när de sedan kört en vecka så upptäcker de också att det inte alls är något som man saknar.
 
2. Är du inte sugen på något annat?
Svar: Nej, allt sockersug försvinner då jag är på enbart shakes.
 
3. Ledsnar du inte?
Svar: jag är ju lite "unik" för jag gillar bara EN ENDA SMAK, som är kakao, och det är denna jag lever på. Började som sakt i oktober 2008 och sedan dess har jag bara ätit kakao och tycker fortfarande att det är supergott :)
 
4. Jag har provat nutrilett men tyckte det var äckligt, är det här samma sak?
Svar: Nej. Nutrilett är baserat på sojaprotein och Cambridge på mjölkprotein, och det gör att smaken blir lite "rundare" 
 
5. Är du inte hungrig?
Svar: Nej, min hunger försvinner helt. Jag får lov att "klocka" mig, för att komma ihåg att ta min shake. 
 
6. Går man inte upp allt igen då man börjar äta?
Svar: Självklart gör man det - OM man faller tillbaka i sina gamla vanor. Man MÅSTE göra en livsstilsförändring.
 
och till sist:
 
Det finns egentligen bara ETT ENDA SÄTT ATT GÅ NER I VIKT,OCH DET ÄR VÄLDIGT ENKELT:
GÖRA AV MED MER ENERGI ÄN MAN STOPPAR I SIG.
 
 
 
 
 
#1 - - Nett:

Toppen att det funkar bra för dig, jag har aldrig testat cambridge men andra drycker, modifast var rätt ok, nutrilett klarar jag inte alls. Kram