3

I dag, fredag, har bloggen stängt!

Stängt pgr av trötthet, självömkan och att jag mår bara så jäkla dåligt och orkar inte ta upp det här... (finns dock mer i den privata bloggen, så ni som har lösen kan läsa där)
 
kram kram
återkommer då jag mår bättre!
1

Men hallå, hur går det? Vad händer?

Jo, just nu sitter jag med dottern F´s dator i knät och skriver. Min egen, döda, dator har jag idag lämnat in till Expert. Där ska deras kille titta på den och döma ut den. Sedan måste han skriva ett intyg på att den skrotas och faxa detta + prisuppgift på en ny dator till försäkringsbolaget.
Hade hoppats på att han skulle hinna göra det innan de stängde idag, men han ringde aldrig. Så jag antar att jag får hia mig till i morgon.
 
Innan jag gick dit var jag till bästa Malin på salong Lugg och klippte mig, och jag blev så klart supernöjd - som alltid! Och efter jag varit på Expert gick jag in på H&M och tittade lite... men... jag hann inte titta så länge för jag sprang nästan genast på en jacka, som jag först bara tyckte var "så där" men då jag fick på mig den kändes den bara SÅÅÅ JAG !!! Och den satt som en smäck!
 
 
Nu väntar 5 jobbdagar i rad, med en början i morgon 6.30-13.00, och mannen ska iväg med sitt "herrgäng" på Whiskymässa och sova hos Vännen K i stora staden.
 
kram kram
 
3

Hipp hurra - jag är ledig idag , oxå !!!

Jamen gud så SKÖNT att vara ledig en dag till, och så vet jag ju att jag är det i morgon också! Snacka om LYX!!! Så idag har jag bestämt mig för att strunta i allt som eg skulle behöva göras här hemma, och bara njuuuta av tystnaden och lugnet här hemma, kanske ta med mig hundarna ut på en lååång svampletarjakt, det beror lite på väder och vind. Ut i skogen ska vi ju i alla fall.
 
Mannen ska vara på verkstaden i dag och ev i morgon med, och då står ju hans dator här hemma, vilket ju också passar mig som handen i handsken nu, då min är dränkt och snart begraven... ;) Hoppas IF ringer mig idag så vi kan börja fixa till det här med ny dator, bara MÅSTE ju ha en!!! 
 
Och vet ni vad ??? Jo, efter 5 veckor på enbart shakes har jag nu tappat 13,7 kg !!! 
 
See you later dudes!
 
kramiz

Liknande inlägg