Hej å hå - tiden går!

Vad hände? Varför har jag inte bloggat på flera dagar ??? Det enda svaret jag har är att jag varit så himla TRÖTT på sista tiden och inte ORKAT helt enkelt. Har lagt mig i sängen och PANG så har jag somnat, vilket INTE brukar hända mig ! Antar att det är mörkret som påverkar mig.
 
Jag har oxå ett litet "projekt" på gång, som upptar min tid... mer om det senare! ;)
 
Hur som helst ser ju mina dagar ganska likadana ut, då jag jobbat och jobbat och jobbat, men i morgon är jag ledig. Då blir det besök hos psykologen och sedan ska det bakas tårta... M´s goa lilla Albin ska ha barnkalas på lördag och har önskat sig en tårta med Blixten mcqueen på ... ja, och vad gör man inte för de goa små telingarna???Klart han ska ha det !!!
 
Vi ska även hem till dem och fira honom i morgon kväll, vilket säkert blir mysigt :)
 
Sedan jobbar jag 5 dagar i sträck för att sedan vara LEDIG  5 DAGAR I STRÄCK (!!!) Ska bli nice och välbehövligt!
 
Vill även göra ett litet tillägg till mitt inlägg om varannanveckas boende: självklart är det ett måste att man bor nära varandra för att kunna få det att fungera ! Barnen måste ha tillgång till sina vänner och det ska funka med skolan osv. Sedan måste man ju vara någorlunda "sams" också. Mina vänner som har denna uppgörelse fungerar det finfint för, men givetvis måste man ta ställning i varje fall, om det funkar.
 
Har fixat guldfärgade dips i dottern A´s hår, och det blev jättefint! Hon var så nöjd så! :)
 
kram kram