23:e oktober 2008

Ja, den dagen gjorde jag något som förändrade hela mitt liv. På flera olika sätt, faktiskt. Det var den dagen som jag fått mitt paket med shakes/soppor för 14 dagar, för första gången. Ja, det var där mitt Cambridgeliv började. Jag vet inte varför, men jag hade fått för mig att jag skulle äta soppor - jag som aldrig någonsin gillat soppa ??? Jag tyckte det var så vedervärdigt ÄCKLIGT !!! Satt och kväljdes, och sköljde ner varje klunk med 2 klunkar vatten (minst!)
Min familj bara skakade på huvudet och sa: "Så där kan du ju inte hålla på!?!"
 
men är det något som jag är så är det envis, i alla fall då jag bestämt mig för något. Och till detta så var jag ju så klart snål, herre gud, jag hade ju lagt ut nästan ETT TUSEN KRONOR på dessa påsar, så då MÅSTE jag ju äta upp dem !!!
 
Hur som helst stod jag ut i en vecka, och när jag ställde mig på vågen och såg att jag gått ner 6 kg så kände jag mig ju bara "tvungen" att fortsätta en vecka till ! Sedan hittade jag min favorit: kakaoshaken, och sedan dess har jag levt på enbart kakao :)
 
Ja, efter 7 månader hade jag tappat 50 kg (totalt hade jag då gått ner 67 kg, för jag hade gått ner 17 kg med "bra val av mat" innan) Helt "sjukt" jue !?!
 
och den 14/9 2009 startade jag min firma och blev Rådgivare för Cambridge viktprogram, vilket jag ju fortfarande är...
 
Så, den 23/10 är en slags "årsdag" för mig och min kakaoshake *smile*
 
kramiz
 
#1 - - Linda aka Javamorsan:

Just nu är det enbart pengar som saknas för att jag skall köra. Man kan tro det jämnar ut sig men jag äter så lite att om jag inte äter med dom andra så minskas inte våra matinköp så där enormt så det täcker upp shakes.

#2 - - Nett:

Helt underbart, det är som jag säger med envishet kommer man långt :) Kram

#3 - - Nett:

Jo jag vet ju detta och jag hoppas att det blir alldeles underbart, och det vet jag ju att det kommer att bli :) Kram

#4 - - Nett:

Kommer in för att säga: Hoppas att ni hade en alldeles underbar helg :) Kram

#5 - - Marinette:

Du har varit super duper duktig många ***** till dig!