2

I <3 X-MAS

I går kom kreativiteten till mig...ja, ibland bara slår den till, när jag minst anar det ... *haha* och denna gång tog jag fram ett lakan, skar ut schabloner och tog en roller, 2 plastpåsar och lite färg...och voil´a - det blev :
 
 
En stooor tavla :)
 
I dag har jag jobbat och eftersom vi fått den första riktiga snön idag, så fick en liten, nätt, eldriven snöslunga följa med mig hem :) Och nu har mannen varit ute och testat den, och han var nöjd. Är ju ingen super-racer, så klart, men till vår lilla uppfart funkade den bra, och var ju absolut bättre än att skotta!
 
 
kram kram
3

Advent - en dag närmre!

Jaha, idag jobbade jag 9.45-19.15. Har bestämt mig för att de dagar då jag har 1 timmas lunch så ska jag gå en promenad, bara för att komma ut och få lite frisk luft i lungorna...och idag gick jag min prommis - bra där Jenny!!!
I morgon ska det dock regna så vi får se... vill ju inte komma tillbaka till butiken som en dränkt katt... *haha*
 
Då jag kom hem fortsatte pysslet:
 
Nyinköpt för i år <3
 
Sedan började jag dekorera hallen uppe...
 
...hm...just den här combon var ju inte så lyckad... *haha*
 
Så här såg det ut innan... och så här blev det efter:
 
 
Blev sjukt nöjd, faktiskt, om jag ska vara ärlig... och det ska jag ju ;)
 
kram kram
1

Söndag och fortsätter pyssla...

I dag är det söndag och jag är ledig. Började med att åka och handla och sedan började jag baka - igen. Ja, jag måste ju fixa allt inför nästa helg så det är lika bra att ta den lediga dagen och göra det bästa av den. Men idag har det "bara" blivit surdegsbröd, kolasnittar och mintchokladgrottor ... och så gjorde jag lasagne till middag.
 
I år har jag köpt en ENORM julstjärna (på en speciell butik *blink blink*) som är hela 150 cm i diameter, och jag hade en känsla av att den skulle göra sig bra i hallen, ovanför trappen. Mannen hjälpte mig att fixa med den och voila' det blev bara precis sååå bra som jag tänkt mig:
 
 
Jag ska byta ut tavlorna också, mot något "juligare" så är den hörnan "klar" inför jul :)
 
I kväll är första kvällen som jag INTE jobbar i receptionen på Friskis på nästan 2,5 år... känns som att jag "skolkar" ...
 
Nu blir det snart "Solsidan"
kram kram

Liknande inlägg