På Clas Ohlson - kollo!

Tänk vad härligt livet kan vara ! Här är vi, 12 st vuxna människor (alla ÄR torra bakom öronen, även om vi är en väldigt brokig skara) och vi är på "läger" eller "kollo", vilket ni nu föredrar. Här blir vi omhändertagna på bästa sätt, våra behov tillfredsställs och vi ska lära oss massor av saker de kommande dagarna. Härligt!!!

All kunskap och all lärdom man kan få är ju bara att suga åt sig av. Vi är som svampar, eller kanske som amöbor (förlåt mina nya arbetskamrater!) men vi är HUNGRIGA och vi suger åt oss- av allt vi bara kan komma över. Vi delar med oss av erfarenheter, och lagrar allt som vi tycker är intressant och som just vi kan ha hjälp av i framtiden.

Vi bor tillsammans i 2-rumslägenheter och kan sitta ner med våra rumskamrater och prata om allt och inget, om vi vill förkovra oss mer går vi ut i sällskapsrummet och pratar med våra andra medarbetare. Vi behöver inte göra så mycket mer än att följa strömmen. Allt är väldigt väl ordnat, vi får mat på bestämda tider och ingenting känns "oklart". Det här är en LYX - att få åka på en sådan här utbildning, redan innan vi ens startat upp butiken!

Just ikväll var jag faktiskt lite trött, så det blev datahäng inne på rummet med rumskamraten, men i morgon ska jag ut i sällskapsrummet och ta del av händelserna där.  (och ja... ni vet ju... det kan hända att jag chockar dem med min "kvällsklädsel" men det är väl då vi skiljer agnarna från vetet och får se vilka som VERKLIGEN pallar *hahaha*)

Så ha det gott alla ni där hemma och bekymra er inte för mig (eller mina nya vänner) - jag har det bra !!!

kramiz