Jag har en förklaring - och den ÄR bra!!!

oooopppssss - vad hände igår då??? Inget blogginlägg ifrån mig på hela dagen??? Men jag har en förklaring!

Först var det så att vi drog över tiden på huvudkontoret...sedan hamnade jag på "Lager70"... för er som inte vet så är det en outletbutik med kläder... ja, lite shopping blev det faktiskt där! :)

Sedan åt vi middag på hotell Insjön och efter det var det grupparbete... men: Våren hade ju liksom inte kommit hit "på riktigt" då vi kom i måndags... hrm... efter 3 SOLIGA och VARMA dagar så HÄNDE det något i naturen igår!!! Det fullkomligt EXPLODERADE !!! Och... ja... ni vet ju att jag har pollen allergi och nu har jag råkat ut för MEGA-POLLEN-ALLERGI !!! Det kliar i ögonen, svalget,gommen, näsan rinner och jag har ONT i lederna - SKITTRIST !!!

Efter grupparbetet, som vi gjorde ute, gick vi in och hade en liten "lära-känna-varandra-lite-mer"- stund i soffan ute i samlingsrummet och sedan kom Regionschefen till oss och hejjade på oss lite snabbt. Supermysig stund och nu upptäcker man : VILKA RESURSER VI HAR I GRUPPEN !!! Där finns ALLT ! Ja, helt otroligt vilka människor!?! LOVE IT !!!

Då vi sedan anlände in på rummet igen så tog jag bricanyl och fick hjärtklappning och darrade... luftrören pep och så låg jag hela natten. Skulle ha bloggat men det GICK bara inte ??? Kände mig helt "fladdrig" i kroppen, så det blev INTE många timmars sömn i natt kan jag lova...

mer om dagen kommer snart !

puss
#1 - - Jessica:

Hej vad fint det är här =) Mycket bättre än den andra. Lite sen är jag... mycket har hänt lite haha.

I bland bloggar man lite knas och det är helt ok. =) Ha en bra dag. kram

#2 - - Fnulan:

Fint du fått vännen. SUPER design!!

#3 - - Linda aka Javamorsan:

Lider med dig. Har själv mkt problem på våren av pollen :( Inget skoj alls.Hoppas du mår bättre snart Kram