Inspirerande dag - igen !!!

Alltså, ni ANAR Inte !!! Man blir så imponerad att superlativen känns fjuttiga på denna utbildning :)

I morse startade vi upp med ett besök i MEGA-CLAS på Hjultorget här i Insjön. Det är här vi har våra "rötter" och det här är den största Clas-butiken i världen. ca 3300 kvm med MASSOR av bra-att-ha-för-att-underlätta-livet-produkter :)

Här fick vi träffa "Norrbaggen", Robert, som sedan 1½ år tillbaka är Butikschef i denna butik (tidigare var han BC i Falu-butiken)Han visade och oss runt och delade med sig av MASSOR (ja, tom MEGA-MASSOR) av bra tänk runtomkring SÄLJ. Vilka produkter ska vi "dra fram" i rampljuset, var, och varför? En helt OTROLIGT DUKTIG KILLE som visste EXAKT vad han pratade om och det gav oss MASSOR !!!Sedan blev det lite utbildning med Thomas och Marita (våra utbildare) innan det blev lunch på Insjöns Hotell.

Efter lunch var det ytterligare lite "skolbänk" innan vi blev ivägskickade till Leksands Räddningstjänst.

De (Thomas och Marita) sa att vi skulle få träffa "Världens bästa BROLLE !" Ja, ni som känner mig vet ju hur mitt hjärta slår dubbelvolter bara av namnet...

Nu var det ju inte "MIN" Brolle, och det förstod ju jag också, men det kändes bra att liksom smaka på orden: "Jag ska få träffa Brolle!"

Denna Brolle var väldigt mysig och trevlig, och lärde oss en hel del om Bränder och hur man släcker dem. Viktiga saker att veta och framförallt att prova på: vi fick dels släcka en brand i en soffa, med en filt, och sedan fick vi testa en brandsläckare och tömma den på innehåll - häftigt!!!

En helt otrolig dag - igen!!!

kram