3

Fullt upp = trött bloggare

I dag har vi gjort vår sista dag i Gränby C, i Uppsala. I morgon börjar vi plocka upp i vår egen butik, i Norrtälje. Arbetstiderna fram till öppning blir 07-16, plus att vi ska ha bowlinkväll i morgon :)

I helgen firade vi dottern F´s födelsedag (som eg var igår, den 28/5) Mina svärföräldrar och bästaste M med familj kom hit och åt smörgåstårta. Mycket gott och mysigt.

Jag blev dock tvungen att avvika tidigare, då jag skulle på data-utbildning på Friskis & Svettis.

Lördagskvällen blev det - så klart - EUROVISION !!! ...och hur det gick där vet ju alla nu! :) Hejja Loreen och hejja Sverige !!! Ser fram emot nästa år!!!

I söndags kom min bror A och hans fästmö, och pappa hit och vi fortsatte att fira dottern F :)

3

Jag har en förklaring - och den ÄR bra!!!

oooopppssss - vad hände igår då??? Inget blogginlägg ifrån mig på hela dagen??? Men jag har en förklaring!

Först var det så att vi drog över tiden på huvudkontoret...sedan hamnade jag på "Lager70"... för er som inte vet så är det en outletbutik med kläder... ja, lite shopping blev det faktiskt där! :)

Sedan åt vi middag på hotell Insjön och efter det var det grupparbete... men: Våren hade ju liksom inte kommit hit "på riktigt" då vi kom i måndags... hrm... efter 3 SOLIGA och VARMA dagar så HÄNDE det något i naturen igår!!! Det fullkomligt EXPLODERADE !!! Och... ja... ni vet ju att jag har pollen allergi och nu har jag råkat ut för MEGA-POLLEN-ALLERGI !!! Det kliar i ögonen, svalget,gommen, näsan rinner och jag har ONT i lederna - SKITTRIST !!!

Efter grupparbetet, som vi gjorde ute, gick vi in och hade en liten "lära-känna-varandra-lite-mer"- stund i soffan ute i samlingsrummet och sedan kom Regionschefen till oss och hejjade på oss lite snabbt. Supermysig stund och nu upptäcker man : VILKA RESURSER VI HAR I GRUPPEN !!! Där finns ALLT ! Ja, helt otroligt vilka människor!?! LOVE IT !!!

Då vi sedan anlände in på rummet igen så tog jag bricanyl och fick hjärtklappning och darrade... luftrören pep och så låg jag hela natten. Skulle ha bloggat men det GICK bara inte ??? Kände mig helt "fladdrig" i kroppen, så det blev INTE många timmars sömn i natt kan jag lova...

mer om dagen kommer snart !

puss
4

Skrattar först som...

Måste göra ett litet inlägg till... min allra bästa och sötaste vän M brukar "häckla" mig lite då vi varit ute och rest på konferenser osv Det finns nämligen en produkt som jag INTE kan åka iväg utan och det är... PRUTTSPRAYEN! refresher eller vad NI nu kallar den.

Hon brukar säga att det är bara JAG i hela vääärlden som har en sådan med mig på resorna...(men jag VET att hon är ganska tacksam, då hon suttit där och gjort "nummer 2" )

...så jag tog inte med mig någon på den här resan. Ni vet... nya människor, man vill inte verka udda (jojo!) osv

Men: Det här visar vilken VÄRLDSKLASS det är på Detta företag. På deras eget boende, i vår lägenhet, på vår toalett, så hittar jag denna:

Liknande inlägg