Vi har kommit för att stanna!

Ja, de senaste dagarna har varit helt KAOTISKA !!! Helt SJUKT vad med folk vi haft i butiken och vad de handlar!!! Hyllorna börjar bli tomma och det tar ju några dagar innan vi fyllt upp igen, eftersom de ska skickas ifrån vårt huvudlager i Insjön. Men GOSH - VAD ROLIGT !!!

Jag skulle ha varit ledig lör-måndag men fick jobba istället. Dels för att det ju är så kul, men också för att det genererar i pengar ;)

Nu jobbar jag fram till Torsdag kväll och är sedan ledig fre- söndag. SKÖNT !!!

Sommarlovet är här och jag fick åka till Coop och bunkra upp med lite "ungdomsvänlig mat", så att de klarar sig här hemma då jag jobbar :)

Då jag kom hem bakade jag matbröd + LCHF-bröd till dotra. Nu ska jag tömma kylskåpet på sådant som borde ha slängts för länge sedan, för i morgon är det sophämtning igen och då vill jag ha full tunna, så vi blir av med allt.

kram kram
#1 - - Nett:

Toppen för er att kunderna gillar detta, du vet de har säkert väntat hur länge som helst av att det skall öppna en sådan butik där. Som jag väntar på att IKEA skall öppna här i stan... Var prat om det för något år sedan, men sedan har jag inte hört mer om det.. Jobba du på och ta dig en ledig njutarhelg sedan. Kram

#2 - - Nett:

Och på tal om affärer... klartecken från mannen här, vi skall till Ullared om en liten stund ;) Kram