***GLAD MIDSOMMAR***

Jaha, i går var det ju midsommarafton och det ska ju firas. Det sköna i år är att jag har jobbat så mycket att jag bara inte hunnit med att stressa upp mig och fixa och trixa till denna dag - utan det fick "bli som det blir" och det visade sig vara ett vinnande koncept ! :)

Min kära vän Iren och hennes 2 pojkar, Ashkaun och Armaun, kom "hem" till Sverige den 21:a så SJÄLVKLART skulle vi fira ihop med dem .De bor ju i Great Falls utanför Washington DC i vanliga fall och det är nu några år sedan hon var "hemma".

Det lustiga med riktiga vänner är ju att även om man är dålig på att prata på skype eller ringa så är det som att det var igår man sågs sist, och precis så är det med Iren och mig. Allt liksom bara "faller på plats"...

Först var vi på ett "Traditionellt midsommarfirande"  inne i Norrtälje, med picknick, dans runt midsommarstången och lite annat. Finar väder än det vi hade kan man nog inte önska sig - strålande sol med en lätt bris...nizzzeeee!!!

Sedan åkte vi hem en stund, innan vi sammanstrålade hos våra vänner Tobias och Veronika (som även är Iren´s syster, så det är hos dem de bor) där vi först satt ute och pratade och sedan tände vi grillen och fixade lite mat... så himla layback på något sätt... enkelt, mysigt och sååå trevligt! :) och senare blev det jordgubbstårta :)

#1 - - Nett:

Härligt sådant, när man träffas och allt bara faller på plats. Kram

#2 - - Nett:

Är du igång med layout här tro, sidan är väldigt vit ;) Vädret här nere har inte varit det bästa än så länge. Får hoppas att det kan bli ändring på det snart.

Svårt att vara ledig ;) ja det är ju bara ett tecken på att du trivs med ditt jobb. Kram