Det rullar på...

I dag jobbade jag 12-19.15 ett helt ok pass, även om ryggen kanske inte gillade att jag dels glömde tabletterna hemma och även att ta på mig stödstrumporna, men men... shit happens!
 
Skrev på lite papper idag, om att i Juli jobbar jag 8 tim/v mer än ordinarie tid, och i Augusti och September blir det 13 tim/v mer än ordinarie... med andra ord hamnar jag på 75% istället för mina 44,44% som jag är anställd på - me like!!!
Men även om det är roligt att jobba, och att tjäna pengar, så får vi se vad kroppen säger. Jag måste ju orka med livet på sidan av jobbet också...de dagar jag jobbar längre pass nu klarar jag ju knappt av någonting annat, och så kan man ju inte ha det. Men jag tror att 75% är min "smärtgräns" så det blir roligt att prova på!
 
I övrig sänder jag en tanke till Nadia som idag fått avliva sin vovve... sååå trist då det händer, men tyvärr gick det inte att hjälpa honom. :(
 
I dag hittade solen hit, och den ska visst vara här i morgon också! ...men imorgon jobbar jag 9.45-19.15 så då hinner jag inte se solen så mycket, men det är ju trevligt för alla andra, att få njuta av lite sol...och det UNNAR Jag dem!!!
 
Puss puss
 
 
 
#1 - - Nett:

Härligt om du klarar dessa 75 % för du och din hälsa är ju det viktigaste. Ta inte ut dig i förskott. Nu har jag arbetat 3 nätter av tre... skulle gå på långledighet nu.. MEN, nä inte riktigt än, jag blir ledig en natt bara ;) Kram