Att blogga eller inte blogga

Ja, det verkar vara frågan hos många av dem som jag följer...och visst, var och en ska göra det som känns rätt för dem. Det som känns rätt för mig är att dra ner lite på bloggandet så här års, men i alla fall inte lägga av helt! :)

Här fortsätter vi med möten med ungdomarna som är i "kris" och som tur är får de mycket vuxenstöd i det här.

Oskar har fortfarande inte vaknat och han har genomgått många operationer, men ändå så har vi nu fått besked om att han är lite mer stabil än innan. personalen verkar tycka att det ändå finns hopp, och det är det vi hoppas på!

Själv har jag fått hoppa in och jobba mer timmar än jag eg skulle, men som ni vet så älskar jag ju mitt jobb så det gör ingenting. I september räknar vi med att det lugnar ner sig så fram tills dess får ryggen lov att hålla :)

Kvällskramar
#1 - - Nett:

Att blogga eller inte.. ja det märker man av att det är mindre av det nu under semestertider trots regn, eller ja jag har ju bloggat som vanligt. Men man har märkt mindre av det hos andra.

Ja nu har man ju inte tid att jobba egentligen ;) Fast det är bara bra att man lär sig overlocken lite då och då, det är inte så lätt som man tror.... men det lossnar allt mera eftersom.

Kram