GOD JUL !!!

 
Ja, nu är julen över, eller...nej, det är den ju egentligen inte, men det känns som att det här är sista juldagen för jag jobbar som vanligt i morgon :)
 
Julafton blev väldigt mysig och lugn... jobbade 9.30-14 och sedan åkte jag hem och fixade det sista innan mamma och pappa dök upp här, vid 15.30. Sedan åt vi gott och bara myste...och efter maten blev det kaffe och praliner och då passade vi å att dela ut julklapparna.
 
Jag hade visst varit snäll för jag fick en jättefin morgonrock, en filt, ett halsband, ett nytt mobilskal : som var leopardmönstrat *asg* och lite andra småsaker, och så ska jag ju få ett multigym att ha nere i nya tvättstugan, då den är klar :) Supernöjd!!!
 
Dottern F fick en ny liten digitalkamera, så jag kan få tillbaka min - och pgr av att HON har haft MIN kamera fick jag stjäla lite bilder ifrån hennes blogg:
 
 
 
och idag har bästa vännen M och hennes familj varit är och vi körde en "repris" av julbordet. Perfekt så det inte blir så mycket julmat kvar. För hur gott det än är så ledsnar man rätt fort, i af gör jag det. Nu känns det som att det "räcker", faktiskt.
 
Nu ser jag fram emot nyårsafton och sedan ett nytt år !
 
I morgon jobbar jag 11-14 och sedan åker jag med familijen till Täby Centrum och SHOPPAR på rean !!! Jihooo!
 
kramiz
 
#1 - - Nett:

Fina bilder på er jul. En annan jobbade med, skulle inte ha gjort det men en arbetskollega ville byta så jag hoppade in, nu är jag ledig fram till lördag natt. ledig på nyår, får se vad som hittas på då. God fortsättning till dig och de dina. Kram