Det ena avlöser det andra...

Ja, igår började jag känna mig bättre - ÄNTLIGEN !!! Men, säg den glädje som varar för evigt... helt plötsligt sa det PANG i min rygg och ryggskottet satt som en smäck !?! Göta Petter - var så länge sedan så jag hade glömt bort hur det kändes :(
Men jag tog det med ro...petade i mig några citodon och försökte att inte vara still så mycket, då jag vet att det är då det låser sig rejält.
 
I dag känns det lite bättre. Jag lääängtaaar tills i morgon, då jag ska få JOBBA igen, och det är bra att jag inte har något morgonplock förrän på onsdag, med tanke på ryggen, och jag är även ledig på söndag så det blir en mjukstart. Då hinner jag kanske få bukt med ryggskottet. Idag sitter det där och moler...ruvandes...väntar på ett felsteg så det får gripa tag i min rygg igen...men nej du, så "kul" ska vi INTE ha det!!!
 
Förkylningen dröjer sig kvar i näsa och hals lite, men febern är puts väck och jag känner mig PIGG - ännu en känsla som jag hade glömt bort hur den kändes ;)
 
Fixar med lite praliner och ska nog göra lite köttbullar idag...
 
Vad gör ni idag?
kram
 
#1 - - Nett:

Vilken underbar layout tjejen, men attans tråkigt med ryggen, hoppas att du bättrar på dig och kan röra dig som du skall. Kram

#2 - - Linda:

Men gumman då :( Nu tycker jag att du ska bli frisk och att du ska må bra.
Tänker på dig och tack vad god du är <3
Kram