8

Årets sista Real life ...

Jaha, dags för årets sista Reallife-utmaning hos Yohanna och vad kan den handla om, om inte ÅRETS UPPLEVELSE/HÄNDELSE...
 
Så, hur var mitt 2012, egentligen ?
Ja, den absolut största händelsen är ju att jag fick jobbet på Clas Ohlson. Det är ju den händelsen som har påverkat vårt liv här hemma allra mest. Helt plötsligt är mamman inte lika tillgänglig, helt plötsligt är hon ibland trött och sliten, och helt plötsligt - mitt i sommaren - så SÄGER HON UPP SIG!!!
Ja inte på Clas utan som mamma/hemmafru/kock/hushållerska ... och helt plötsligt visade det sig ju att familjen Höök faktiskt KAN göra allt det där som mamman kan ... ja, inte LIKA BRA då förstås, men hyffsat *hahaha*
 
En annan sak som satte guldkant på det här året var överraskningsresan till Stavanger och "nyförlovningen"...
 
Så, nu ser jag fram emot ett 2013 som ska bli ett alldeles speciellt år är det tänkt...mer än så tänker jag inte avslöja just nu, men det har med nyårslöften, eller jag kallar dem mer för nyårsmål, att göra :)
 
HA NU EN SUPERTREVLIG NYÅRSAFTON - SÅ SES VI NÄSTA ÅR IGEN !!!
 
kram kram
0

Nyårs planering

jaha, så är den här igen då: årets sista dag! :)
Och vi ska få vännerna T &V på middag, och jag ska fixa menyn. Tro nu inte att jag KLAGAR för jag ÄLSKAR ju att fixa sådana här tillställningar!!!
 
Så idag åkte vi och inhandlade det vi behöver och så har jag börjat förbereda Nyårsmenyn, som kommer att se ut så här:
 
***NYÅRSMENY 2012 HOS HÖÖKS***
 
* Västerbottenpaj, garnerad med kräftstjärtar, röktlaxros, gräddfil, röd lök och rom*
 
* Helstekt Fläskytterfilé, blomkåls-och-palsternackspuré, baconlindade haricotvertes och rödvinsås*
 
*Hemgjord vaniljglass med Mylta (Hjortron)*
 
Så...om jag inte hinner in här något i morgon så önskar jag er alla:
 
ETT GOTT NYTT ÅR !!!
0

Mina föräldrar

Någon undrade om mina föräldrar är tillsammans igen? Svaret är nej, men de är (och har alltid varit) de bästa vänner man kan tänka sig...
 
De träffades då mamma var 14, pappa 18, och 4 år senare fick de sitt första barn, min storebror...och 3 år senare kom jag... I 7 år var vi sedan en "helt vanlig" familj.
Men då kände de att de "vuxit isär" och "ville olika saker med livet" och beslöt sig för att skilja sig, och det var nog det bästa de gjort - att gå isär INNAN någon blir sviken och framförallt bitter ... Jag kan inte komma ihåg, eller så har jag helt enkelt förträngt det, att mamma och pappa någonsin bråkade inför oss, och om det nu finns några "Lyckliga skilsmässor" så är det här just en sådan.
 
Sedan träffade mamma sin andre man, Kjelle, och pappa träffade Åsa... de fick barn och bonusbarn i sina nya förhållanden, men höll hela tiden sams. Vi har alltid kunnat umgås utan problem. Sedan blev det ju så att de båda skilde sig igen, men deras vänskap har bestått genom åren.
 
I dag är det ju så att vi firar alla stora helger ihop, de åker och hälsar på varandra och är till och med ute i pappas båt på semester på somrarna - något som många gifta inte klarar av :)
 
Om jag skulle vilja att de blev ett par igen? Svaret på den frågan är ganska enkel: Nej. Varför? Jo, vi har det helt enkelt bra så här. Vem vet, om de skulle göra det så kanske de återigen upptäcker att de inte ska bo ihop, och den här gången kanske det inte blir lika smidigt... nej, jag föredrar att de har den relation de har idag, och kan vara vänner...Jag tror att de helt enkelt känt varandra så länge att de nu har någon slags "syskon-relation" helt enkelt.
 
Ja, det var lite fakta om min familj :)
kramen

Liknande inlägg