Ledig dag = hushållsarbete?

Ja, nu är jag ledig. Fick hoppa in igår för en jobbarkompis var sjuk, så idag har jag en ledig dag i af :) Tittar man ut blir man bara deprimerad... regn, regn och åter regn... men de sa att det skulle kunna spricka upp framåt eftermiddagen, så jag hoppas fortfarande på det. 
 
Har dammsugit och nu frostar jag av frysen, något som jag verkligen MÅSTE göra. Provar en ny grej: en slags cellofanblöja som man lägger längst ner i frysen och som ska samla upp vattnet i sig... än så länge ser den ut att funka! :) 
 
Mannen åkte till Hedemora i morse, och kommer hem på fredag... 
 
Själv har jag gått på kur i en vecka nu, och min kropp älskar verkligen Cambridge: -5,9 KG !!! 
Naturligtvis är det INTE nästan 6 kg fett, utan en himla massa vätska som jag har blivit av med, men ändå... :) Och så blev jag lite "sur" över de där ynka 100 grammen som liksom "fattades" för att det skulle ha blivit hela 6 kg... (HUR larvig är man ??? ) Jag kör på en vecka till, så får vi se hur den går..? 
 
Ska åka iväg och köpa lite ingredienser till LCHF-bröd till dottern F, som jag sedan ska baka. Hon går inte på LCHF, men kör någon slags GI-variant och äter inte vanligt bröd, så då provar vi ofta LCHF-recept, vilket hon gillar. Hoppas det här nya receptet ska bli gott det med.
 
Nej, åter till avfrostningen...
 
Förresten: ni har väl sett Clas Ohlson-reklamen på TV? Ny katalog är ute nu! 
 
kram kram