Hemma igen!

Jaha, våra dagar på ön slutade en dag tidigare än beräknat. Inte för att vi hade tråkigt, inte för att vi vantrivdes (det är ju paradiset på jorden!) utan för att det skulle bli sämre väder. Istället för att liksom "sitta av" en dag i stugan och bara vänta på att åka hem på söndagen så beslutade vi oss för att åka hem i det mulna vädret och ha en heldag här hemma innan veckan startar på nytt.
 
Vi åkte ner på onsdagen och kom fram i hyffsad tid. Den kvällen var vi ju alla ganska trötta så vi gick ut och åt en pizza,samt tog en promenad på stranden. Sedan blev det Yatzy i stugan :)
 
Nästa morgon åkte vi till Ölands djurpark. Om ni inte varit där så rekommenderar jag det VARMT!!! Man får liksom tre parker i ett inträde. För endast 300 kr/person får man tillgång till den fina djurparken, tivolit och vattenlandet. Vi tog dem i den ordningen. 
 
Tittade på djuren och det är mäktigt att se ett lejon på så nära håll! Men Dottern F och jag "föll" nog mest för killingarna :) 
 
Sedan blev det tivoli och ja, jag åkte faktiskt EN karusell. Har alltid älskat karuseller, men sedan jag blev "vuxen" blir jag så lätt illamående och det är det inte riktigt värt...
 
Lunch intogs på tivolit och sedan gick vi över till vattenlandet där vi spenderade resten av dagen. Jag åkte faktiskt den stora gula rutschkanan!!! Trodde väl att jag skulle DÖ, så jag la mig ner, vilket visade sig var inte riktigt rätt metod, för då gick det ju fortare...men KUL var det!
 
På kvällen åt vi kycklingsallad och sedan gick vi ut på "byn" och spelade mini-golf.
 
På fredagen hade bestämt oss för att hälsa på Kungen. Ja, nu var han nog inte hemma, men Solliden var vackert i alla fall, och vet ni... jag BETRÄDDE GRÄSMATTAN med hela TRE STEG !!! Kan ju inte bara låta bli ... ;) 
 
Sedan blev det strandhäng i Köpingsvik och det var en helt fantastisk sommardag, med sol på blå himmel, och vi badade och solade. Ja, jag badade i havet jag med! :) NIZEEE!
 
Efter att vi solat och badat så gick vi hem och fixade oss och åkte senare in till Borgholm för lite middag och shopping. Då vi var klara där åkte vi ner till Stora Alvaret, så att ungdomarna fick se det. 
 
Kom tillbaka till stugan ganska sent och spelade 2 partier med Yatzy igen. 
 
Och igår packade vi alltså ihop, städade och åkte hem. 
 
HOME SWEET HOME !!!
 
Lite bilder då...