En helt vanlig onsdag...

... är det väl idag? I alla fall har vi haft en sån på jobbet. Jag jobbade 06.30-15.30 och har samma tid i morgon. Gillar inte alls att börja så tidigt, men men... bara att bita ihop. Chiefen kom och undrade om jag kan hoppa in och jobba på tisdag (som eg är en av mina lediga dagar) och jag sa ja... så då jobbar jag 09-45-19.15, blir en lång dag, men helt ok för mig! :) 
 
Dottern F kör nu stenhårt med GI igen, så till middag blev det ett nytt recept: Kyckling med paprikasås, som ni kan hitta här!
 
Själv kör jag på med mina shakes och har kommit in ordentligt i det igen. Men när jag sedan ska börja äta vanlig mat ska jag hänga på dottern F. Hon är så himla duktig! 
 
Dottern A drog iväg på Lägerskola i morse, och kommer hem igen på fredag. De ska bo i tält, vilket hon inte alls gillar, men jag tror det blir roligt ändå. Minns själv vår lägerskola, i åk 8 tror jag det var... :) 
 
Ikväll ska jag se på Dallas igen. Kan bara inte låta bli...
 
krameli
#1 - - Linda aka Javamorsan:

Skall försöka ta tag i vikten jag med. Men rökningen först sen vikten :)

Hoppas du haft en fin torsdag? Kram

#2 - - Nett:

Du jobbar på du... Själv skall jag njuta av ett dygn till, sedan börjar jag jobba. men jag skall väl vara utvilad ordentligt nu. Kram