1

Mannen är hemma!

I dag har jag jobbat ännu ett långt pass, 06.30-15.30, och det känns i ryggen :( Det liksom "bränner" precis nedanför nacken, sticker i läpparna och strålar ner i höger ben... INTE BRA !!! Jag tror att det beror på att jag haft morgonplock 2 dagar i rad nu. Det blir lite väl mycket för min rygg, men som tur är är det inte något som inträffar särskilt ofta. 
 
Dottern F somnade visst på T-banan, så hon blev lite...hrm...försenad hem :) Jag hade fixat ett nytt recept till middagen: Lax med kantarellsås vilket var uppskattat. 
 
Och så kom mannen hem! Han har varit i Hedemora hela veckan (och ska dit även nästa vecka) på jobb, och det var skönt att han kom hem redan idag. Inte för att vi hinner se varandra så mycket den här helgen, då jag jobbar lördag + söndag, men ändå... MYS!
 
Tråkigt inlägg, men det har liksom inte hänt så mycket mer ida g;) 
 
krameli
2

En helt vanlig onsdag...

... är det väl idag? I alla fall har vi haft en sån på jobbet. Jag jobbade 06.30-15.30 och har samma tid i morgon. Gillar inte alls att börja så tidigt, men men... bara att bita ihop. Chiefen kom och undrade om jag kan hoppa in och jobba på tisdag (som eg är en av mina lediga dagar) och jag sa ja... så då jobbar jag 09-45-19.15, blir en lång dag, men helt ok för mig! :) 
 
Dottern F kör nu stenhårt med GI igen, så till middag blev det ett nytt recept: Kyckling med paprikasås, som ni kan hitta här!
 
Själv kör jag på med mina shakes och har kommit in ordentligt i det igen. Men när jag sedan ska börja äta vanlig mat ska jag hänga på dottern F. Hon är så himla duktig! 
 
Dottern A drog iväg på Lägerskola i morse, och kommer hem igen på fredag. De ska bo i tält, vilket hon inte alls gillar, men jag tror det blir roligt ändå. Minns själv vår lägerskola, i åk 8 tror jag det var... :) 
 
Ikväll ska jag se på Dallas igen. Kan bara inte låta bli...
 
krameli
1

Hunter

Ja, dottern F kom hem och var själaglad, hon hade gjort sitt livs deal, tror hon i af... hon kom hem med ett par HUNTER stövlar a´1495 kr !?! Själv förstår jag inte hur man kan vilja ha GUMMISTÖVLAR på sig, men för henne ger det "status", vilket är viktigt då man är i hennes ålder. :)
krameli

Liknande inlägg